Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Ε.Ε.Π.Ε- Γενική Συνέλευση και εκλογές.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Ε.Π.Ε)
HELLENIC PROFESSIONAL UNION OF INTERNISTS (H.P.U.I.)
Τηλ:2432024555, 6973557343, 2310994770, fax:2310994773,
ΑΦΜ:997174096 - ΔΟΥ Β΄Λαρίσης
E-mail: eepe2014@gmail.com, eepegr@gmail.com-Ιστολόγιο: eepe2014.blogspot.gr

======================================================================================
                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                       21 Ιανουαρίου 2018 
ΘΕΜΑ :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ (24/02/2018) – ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ (07/02/2018)

Καλούνται τα μέλη της
Επαγγελματικής Ενώσεως Παθολόγων  Ελλάδος

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Γ. Συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ στην Αίθουσα  εκδηλώσεων (7ος  όροφος) της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης (Μαρίας Κάλλας11  και Γραβιάς 2).

Αν διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας, θα συγκληθεί  αυτοδικαίως νέα δεύτερη Γ. Συνέλευση με τα ίδια θέματα μετά από μία εβδομάδα (17 Φεβρουαρίου) την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.
 
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2018,  ώρα 9.00 π.μ έως 11.00 π.μ στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace και οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές από τις 11.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα Μέλη της Εταιρείας και για το έτος 2018 (η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνελεύσεως 24/2/2018).


Θέματα της Γ. Συνελεύσεως:

α. Απολογισμός απερχομένης Διοικούσας Επιτροπής 
β. Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού έτους 2017
γ. Απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
δ. Αρχαιρεσίες για την εκλογή μελών εφορευτικής επιτροπής, της Διοικούσας Επιτροπής και της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕνώσεωςΓια την κατάθεση υποψηφιοτήτων  παρακαλούνται τα μέλη της ΕΕΠΕ, να είναι τακτοποιημένα οικονομικά μέχρι και την ημέρα καταθέσεως της υποψηφιότητος που είναι η 7 Φεβρουαρίου 2018.Υποψηφιότητες δύνανται να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο e-mail  της Ε.Ε.Π.Ε ( eepe2014@gmail.com),  τηλεφωνικά στον  Γ. Γραμματέα της Ενώσεως Σόλων Κωτούλα (Κιν: 6973557343),ή στην γραμματέα της Ενώσεως Τζάμπερ Μάριαμ (Κιν:6946449101).

Τα ψηφοδέλτια θα αναρτηθούν στο Ιστολόγιο της Εταιρείας, από όπου θα μπορούν να ληφθούν.

Άρθρο 12 του καταστατικού: Στις Γενικές Συνελεύσεις προεδρεύει το μέλος που εκλέγεται από Γ.Σ., με ανάταση της χειρός, μετά την διαπίστωση της απαρτίας της, τα δε πρακτικά συντάσσονται από τον Γραμματέα, που εκλέγεται με τον ίδιο τρόπο. Για να είναι έγκυρες οι αποφάσεις της Γ.Σ. πρέπει να συγκεντρώνεται απαρτία με την παρουσία τουλάχιστον του 1/3 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, εφόσον δεν απαιτείται ειδική απαρτία. Αν διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας, συγκαλείται αυτοδικαίως νέα δεύτερη συνέλευση με τα ίδια θέματα μετά από μία εβδομάδα με απαιτούμενη απαρτία την παρουσία του 1/4 των μελών (της Γ.Σ.). Η τρίτη συνέλευση θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, όταν παρίσταται τουλάχιστον το 1/5 των ταμειακώς τακτοποιημένων παρόντων μελών μία εβδομάδα μετά από τη σύγκληση της δεύτερης συνέλευσης.


Άρθρο 14 του καταστατικού: Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητος ή άλλου δημοσίου εγγράφου που φέρει τη φωτογραφία του εκλογέα και αποδεικνύει την ταυτότητά του κατά αναμφισβήτητο τρόπο ή συστημένη επιστολή ή αποστολή τηλεφωνικού ή ηλεκτρονικού μηνύματος από προϋποδεδειγμένο προσωπικό λογαριασμό του μέλους, ο οποίος έχει γνωστοποιηθεί προηγουμένως εγγράφως στον Γενικό Γραμματέα της Ενώσεως.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και της διαλογής των ψήφων μπορεί να παρευρίσκεται όποιος υποψήφιος το επιθυμεί. Τα ψηφοδέλτια είναι κοινά για την Δ.Ε. και την Ε.Ε. Η ψηφοφορία διεξάγεται σε χώρους με κάλπες ή διά επιστολικής ή τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής ψήφου, διά νομίμου εξουσιοδοτήσεως, ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου και ασφαλούς τρόπου, ενώ οι ψηφοφόροι μπορούν να θέσουν από μηδέν μέχρι τόσους σταυρούς, όσοι οι υποψήφιοι που θα εκλεγούν. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, η Εφορευτική Επιτροπή, αφού αποφανθεί επί των ενστάσεων, κάνει τη διαλογή των ψήφων και ανακοινώνει το αποτέλεσμα συντάσσοντας πρακτικό, το οποίο υπογράφεται από όλα τα μέλη της.

Για την εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής υποβάλλονται υποψηφιότητες προς την Δ.Ε. μέχρι και την παραμονή της εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ.


                                Ο πρόεδρος                                                                     Ο Γενικός Γραμματεύς                        Ευάγγελος Τούλης                                                                    Σόλων Κωτούλας